Το epimedium macun είναι ένα φυσικό προϊόν με άμεσα αποτελέσματα που δίνει λύσεις σε προβλήματα στύσης και πρόωρης εκσπερμάτωσης χωρίς χημικές και επικίνδυνες ουσίες. To epimedium macun είναι ένα δώρο της φύσης που θα σας χαρίσει την σεξουαλική ευεξία που επιθυμείτε. Epimedium-macun Epimedium-macun – Fifth Element Land

""
1

Το όνομά σας

Το τηλέφωνό σας

Βάλτε τον προσωπικό κωδικό έκπτωσης για να πάρετε τα τρία τεμάχια μόνο 99ευρώcheck your caps

Θέλω την προσφορά

Για τηλεφωνικές παραγγελίες 2310471717

Previous
Next

Για αγορές εκτός Ελλάδας εδώ
Το Epimedium Macun είναι ένα 100% φυτικό προϊόν που βασίζεται στα δώρα της φύσης και το φυτό επιμήδιο. Το epimedium macun θεραπεύει από την πρώτη κιόλας χρήση του προβλήματα όπως αδυναμία και ανεπάρκεια στύσης, πρόωρη εκσπερμάτωση, ενίσχυση σπερματοζωαρίων, και αύξηση της λίμπιντο. Η χρήση του epimedium είναι πλέον απαραίτητη σχεδόν σε όλες τις εταιρείες παραγωγής ερωτικών ταινιών για να δίνουν στους άντρες πρωταγωνιστές την δυνατότητα να έχουν ισχυρή στύση και μεγάλη διάρκεια κατά την επαφή. Το epimedium έχει εώς και 3 φορές μεγαλύτερη διάρκεια και δράση σε σχέση με άλλα χημικά φαρμακευτικά προϊόντα που πωλούνται πολύ ακριβότερα. Το κύριο συστατικό του προϊόντος είναι το epimedium, ένα βότανο που στα κινεζικά ονομάζεται Yin Yang Huo, δηλαδή βότανο που εξισορροπεί το Γιν και το Γιανγκ. Οι φλεγματικοί Άγγλοι το ονομάζουν για ευνόητους λόγους Horny Goat Weed, δηλαδή «Βότανο του Βαρβάτου Τράγου».Το αφροδισιακό αυτό βότανο καλλιεργείται σε αρκετές περιοχές της Ασίας και της Ευρώπης. Η δράση του ανακαλύφτηκε όταν διαπιστώθηκε η αλλαγή στη ερωτική συμπεριφορά των ζώων που είχαν βοσκήσει τα φύλλα του. Το epimedium αποτελεί ενδημικό φαρμακευτικό φυτό της νότιας Κίνας, όπου χρησιμοποιείται όχι μόνο ως αφροδισιακό αλλά και ως το κατεξοχήν φάρμακο για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Στην κινέζικη παραδοσιακή ιατρική, το βότανο χορηγείται και στα δύο φύλα. Στους άνδρες, εκτός από τη στυτική δυσλειτουργία, χορηγείται για την αύξηση των σπερματοζωαρίων και για μεγαλύτερη ερωτική ικανοποίηση, ενώ στις γυναίκες δίδεται συνήθως για την καταπολέμηση της κόπωσης, αλλά και της υπέρτασης που εμφανίζεται μετά από την εμμηνόπαυση.Στη Δύση, οι έρευνες έδειξαν ότι η δραστική ουσία του epimedium είναι η «ικαριίνη«. Το 2008, δημοσιεύτηκαν στη μηνιαία έκδοση της Αμερι­κανικής Ένωσης Χημικών (Αmerican Chemical Association) τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε η ομάδα του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Μιλάνου Mario Dell’ Agli για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της «ικαριίνης» κατά της στυτικής δυσλειτουργίας. Η «ικαριίνη«, το δραστικό συστατικό του βοτάνου, βελτιώνει τη ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα και την ικανότητα στύσης, δεσμεύοντας το ένζυμο SHGB, που εμποδίζει τη βιολογική δράση της τεστοστερόνης. Δυναμώνει τους εξασθενημένους οργανισμούς, αυξάνει τον αριθμό σπερματοζωαρίων στους άντρες και την ­ερωτι­κή ικανοποίηση στις γυναίκες.
purgoi2
Συμβάλει στην φυσική αύξηση του αντρικού μορίου με τον πλέον φυσικό και ενδεδειγμένο τρόπο!
  • Φυσικός τρόπος αύξησης μεγέθους χωρίς χημικές ουσίες.
  • Μόνιμο αποτέλεσμα χωρίς να είστε εξαρτημένοι από το προϊόν.
  • Μη εθιστικό χωρίς ανάγκη για αύξηση της δοσολογίας
  • Μπορείτε να διακόψετε τη χρήση του οποιαδήποτε στιγμή - έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας.

Το αντρικό μόριο είναι ένας μυς που αιματώνεται κατά την διάρκεια της στύσης. Η φυσικά πάστα του Epimedium macun έχει την δυνατότητα να λειτουργεί στον αντρικό σώμα με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει την συχνότερη και με μεγαλύτερη διάρκεια αιμάτωσης των αντρικών οργάνων. Η «ικαριίνη«, το δραστικό συστατικό του βοτάνου επιμήδιο, βελτιώνει τη ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα και την ικανότητα στύσης, δεσμεύοντας το ένζυμο SHGB, που εμποδίζει τη βιολογική δράση της τεστοστερόνης. Συνεπώς μετά την χρήση τις πάστας το αντρικό σώμα επιτρέπει την παραγωγή τεστοστερόνης σε κανονικά επίπεδα και ανάλογα με τον κάθε οργανισμό, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνετε μέσα σε μία διάρκεια 3-5 μηνών φυσική και μόνιμη αύξηση του μεγέθους.


Τι λένε τα μεγάλα Site για το Epimedium και τα μοναδικά του αποτελέσματα

png

Ρήτρα εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας

Η επικοινωνία μας μαζί σας γίνετε με απόλυτη προσοχή και με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα. Μετά την συμπλήρωση της φόρμας ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα σας καλέσει και θα σας συστηθεί με το όνομά του λέγοντάς σας ότι τηλεφωνεί από την fifthelementland. Στη συνέχεια θα ρωτήσει αν είστε ο ίδιος και θα επιβεβαιώσει την παραγγελία σας χωρίς να αποκαλύψει σε κανένα τρίτο για τι ακριβώς προϊόν πρόκειται γνωρίζοντας απόλυτα τα ταμπού της ελληνικής κοινωνίας. Αφού ολοκληρωθεί το στάδιο της παραγγελίας, στην συνέχει θα σας ρωτήσει που ακριβώς θέλετε να γίνει η παράδοση του δέματος. Αφού αποσταλεί το προϊόν από την εταιρεία, τότε ο υπάλληλος της courier θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να σας ενημερώσει για το δέμα σας και την παραλαβή του. Υπάρχει η δυνατότητα να το παραλάβετε πάντα από το κοντινότερο υποκατάστημα της courier ώστε να μην έρθει στο σπίτι σας αν δεν θέλετε να αποκαλυφθεί η αγορά σας σε πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλον . Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν αποκαλύπτονται και δεν μεταβιβάζονται ποτέ και για κανένα λόγο σε κανένα τρίτο πρόσωπο.

Η εταιρεία Fifthelementland είναι μία εταιρεία που έχει πολυετή δραστηριότητα στο χώρο των φυσικών καλλυντικών, της σωματική ευεξίας και βοτάνων αρκετά χρόνια με κύρια κατεύθυνση τις εξαγωγές και την χοντρική πώληση σε χώρες όπως η Αμερική, ο Καναδάς και η βόρεια Ευρώπη. Με την πολυετή εμπειρία και την δυνατότητα να έχει μοναδικά προϊόντα κατά αποκλειστικότητα και στις καλύτερες τιμές ανοίγει την δράση της πλέον απ' ευθείας στην λιανική πώληση με σκοπό πλέον ο καταναλωτής να αποκτήσει πρόσβαση στα δώρα τις φύσης σε πολύ προσιτές τιμές και να κτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με μία εταιρεία που πάνω από όλα σέβεται τον καταναλωτή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με οποιοδήποτε τρόπο και για ΄ότι απορία σας απασχολεί.

Επικοινωνία

© 2017 Fifth Element Land - support by crazynapo.com