100% натурален продукт, напълно сертифициран и изследван от Αmerican Chemical Association!

Кои проблеми решава още от първата употреба

Какво казват някои от 25.000-те души които му се доверяват

Когато мъж на моята възраст не може да изпълни сексуалните си задължения се разочарова.Доста колебливо реших да опитам Epimedium и отново си спомних какво означава страст.

Георги Василев

Омъжена съм от 15 години,но напоследък не изпитвах удоволствие от секса,тъй като съпругът ми получаваше преждевременна еякулация.Затова реших да потърся един натурален и безопасен продукт,който да увеличи неговата издръжливост.Резултатите вече са невероятни,сексът е на съвсем различно ниво.

Невена Господинова

Напоследък съпругата ми нямаше много желание за секс,нещо което ме навеждаше на странни мисли.Колебливо опитахме пастата Epimedium и днес вече нямам никакво съмнение за сексуалната й активност и страстта й към мен.

Благой Стоилов

Просто невероятно,в началото го купих на шега,исках да го ползвам с приятелката си по-скоро да се посмеем,но оттогава го ползваме постоянно.

Захари Николов

Изобщо не очаквах такива резултати.Направи ми впечатление незабавното действие,без да има никаква опасност за здравето.Много добро!И при жените действа незабавно!

Светлин М... & Мария С...

Сексът никога не е бил силната ми страна,но сега вече е най-любимото ми хоби!

Дамян Лечев

Задължително го пробвайте…продуктът има много повече плюсове,аз съм лекар на 55 години и забелязах че след 3 седмици употреба кръвното ми се нормализира.Също така имунната ми система е в много по-добро състояние,не съм се разболявал изобщо през 2018г.,въпреки че приемам много по-малка доза от препоръчаната.

Божидар Йовков

Най-добрата суперхрана,която се отличава….взимам го един път на два дни преди фитнес и определено е енергийна бомба.

Николай Б.

На 50 години съм,незнам какво съдържа този марамалад и наистина не ме интересува много,освен това че ме върна 20 години назад и ме кара да се чуствам както никога досега.Браво на вас,чудесен продукт!Поздравления за обслужването и дискретността.

Константин Т

Какво казват експертите за Epimedium Macun!

Много мъже страдат от еректилна дисфункция и преждевременна еякулация.Съществуват много причини за това,като например напредването на възрастта,притеснение,нездравословен или несъществуващ режим на хранене,липса на почивка,злоупотреба с алкохол и цигари и др.
Всичко това води до един и същ резултат : влошаване качеството на сексуалния живот ,което от само себе си води до нарушение в гладкото съжителство на една двойка.

През последните 25 години съм виждал мъже на всякаква възраст с проблеми с ерекцията и с преждевременната еякулация. Най-големото безпокойствона хиляди мъже до днес е въздействието и нежеланите ефекти върху здравето при употреба на лекарства.Epimedium macun осигурява истинско решение на двата основни мъжки проблема и също така засилва женското желание за полов акт.Най-важното е че съставът му е 100 % натурален с билки и естествени продукти които дават на организма това от което се нуждае и когато се нуждае без да го излагат на опасност.По време на клиничните изследвания се оказа изключително ефективен продукт , дори и при по-сериозни ситуации.Силно препоръчвам Epimedium macun на моите пациенти.Всички,които го опитаха останаха изключително доволни!

Dr. dr Mario Dell’ Agli / M.D. Сексолог, Profesor of university of Milano,Изследовател към Биомедицинския екип на Memorial

Клауза за поверителност и дискретност

Нашата комуникация с Вас се осъществява с абсолютно внимание и уважение на личните Ви данни.След попълване на заявката,наш представител ще се свърже с Вас и ще Ви се представи с името си,уведомявайки Ви че се обажда от fifthelementland.След това ще попита дали сте същото лице,което е попълнило заявката и ще потвърди поръчката,която сте заявили без да споделя или разкрива на трето лице за какъв точно продукт става на въпрос,познавайки добре табутата на днешното общество.След като приключи етапът на поръчката ще Ви попита къде точно желаете да бъде доставката на продукта.След като бъде изпратен продуктът от нашият офис ,представител на куриерската фирма ще се свърже с Вас,за да Ви информира за пакетът Ви и получаването му.Винаги има възможност да вземете поръчката си от най-близкия до Вас клон на куриерската фирма,ако желаете да не пристига вкъщи и да бъде разкрита от хората в семейната Ви среда.Личните Ви данни в никакъв случай не се разкриват,нито се прехвърлят на трето лице.

Какво казват за продукта някои сайтове

Συχνές ερωτοαπαντήσεις.

Как става заплащането?
Процесът на плащане е много прост и абсолютно изгоден за потребителя.След попълване на заявката от Вас и завършване на поръчката след като наш представител се свърже с Вас,пратката се изпраща към избраното от Вас място и заплащате с наложен платеж на доставчика или в куриерския клон.
 
Лекарствен продукт ли е?
Не – отговорът е абсолютен и ясен-Epimedium macun не е лекарствен продукт,а състав от природни продукти,които не са претърпели никакви химически подобрения и добавки.
 
Какъв вкус има?
Вкусът е леко парлив с текстура като на мармалад,но малко по-плътна.
 
След колко време ще получа желания резултат?
Действието на пастата е незабавно и ефективно.Въздействието върху ерекцията и повишаването на либидото ще се появявт още при първата употреба.Резултати при преждевременна ерекция и повишена активност ще забележите след първите няколко приема.
 
 
Трябва ли да съм болен и да имам някакъв проблем за да започна приема на Epimedium?
Отговорът е ясен – Epimedium не е лекарствен продукт,а дар от природата.Следователно за да го използвате не е задължително да имате някакъв проблем.Може да се използва от лица,които биха искали ефективно да увеличат сексуалните си постижения.
 
 
 
Само от мъже ли се използва?
Това е голямото предимство на Epimedium.Не,не се ползва само от мъже,има същите качества и при женски пол.Повишава либидито при жената и желанието й за полов акт.