Βασικές ερωτήσεις και απαντήσεις

Τι πρέπει να κάνω για να παραγγείλω ένα προιόν.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε  είναι να βάλετε το τηλέφωνό σας και το ονοματεπώνυμό σας στα πεδία με την γρήγορα φόρμα παραγγελίας και τα υπόλοιπα τα κανονίζουμε εμείς. Στην συνέχεια σας καλούμε για την επιβεβαίωση της παραγγελία σας και κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να έρθει το προϊόν στην πόρτα σας και να το πληρώσετε κατά την παραλαβή του.

Τι γίνετε αν έχω βάλει τα στοιχεία μου και το μετανιώσω.

Αν έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία σας σε κάποια φόρμα παραγγελίας και στη συνέχεια για κάποιο λόγο το μετανιώσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι όταν σας καλέσουμε από το τηλεφωνικό μας κέντρο να πείτε ότι δεν θέλετε το προϊόν και τα υπόλοιπα τα κάνουμε εμείς. Φυσικά σβήνουμε άμεσα τα προσωπικά σας δεδομένα εφόσον δεν πραγματοποιηθεί η παραγγελίας σας.

Σε πόσο καιρό θα παραλάβω το προιόν

Συνεργαζόμαστε με την Γενική μεταφορική και με τον όμιλο Τrans Cobι, έχουμε εξασφαλίσει για εσάς την ταχύτερη δυνατή παράδοση με το μικρότερο δυνατό κόστος. Λογικά από την ημέρα καταχώρισης της παραγγελίας σας το πολύ θα πρέπει να παραλάβετε ένα προϊόν εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Φόρμα επικοινωνίας


    Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310471717. Ώρες λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή από τις 09:00 εώς τις 16:00