Το βραβευμένο ελληνικό μέλι που κατακτάει Αμερική, Ευρώπη και Ασία!

Η εταιρεία Greece to you είναι το τρανό παράδειγμα αγροτικής ανάπτυξης στην χώρα μας. Η σειρά Amfipoli Gold Honey της εταιρείας δημιουργεί βιολογικούς θησαυρούς από την ελληνική γή κατακτώντας όλο τον κόσμο!

Έχει βραβευτεί με διεθνή βραβείο υψηλής γεύσης και γνησιότητας για το έτος 2017 κατακτώντας της πρώτη θέση ανάμεσα από 4.500 βιολογικά προϊόντα και superfoods στην μεγαλύτερη έκθεση του κόσμου που πραγματοποιείται στην Σουηδία κάθε χρόνο με διεθνής γευσιγνώστες και αναλυτές. Η διεθνή καταξίωση για την εταιρεία έχει έρθει με την σειρά “Αmfipolis Gold Honey” εδώ και μερικούς μήνες από το ίδιο της το καταναλωτικό κοινό με χιλιάδες πλέον πελάτες, να το προτιμούν και να το κατατάσσουν τα προϊόντα της στα απαραίτητα superfoods της καθημερινότητάς τους σε Αμερική, Βόρεια Ευρώπη αλλά και στην αγορά της Ιαπωνίας και του Dubai.

Μερικές από τις προσωπικότητες που έχουν γευτεί τα προϊόντα της σειράς “A Gold Honey” είναι η πριγκίπισσα της Σουηδίας, πρίγκιπες και εμίρηδες του Dubai, Δούκες της Μ.Βρετανίες καθώς και δεκάδες διπλωμάτες σε αρκετές χώρες.

Αυτή τη στιγμή η παραγγελίες αγγίζουν το 90% της μέγιστης δυνατότητας παραγωγής της εταιρείας με αποτέλεσμα το υπόλοιπο 10% να θέλει να το διοχετεύσει στην Ελληνική αγορά για να έχουν την δυνατότητα να γευτούν οι πολίτες της χώρας μας αυτόν τον βιολογικό θησαυρό που κερδίζει τον κόσμο! Η εταιρεία δεν θέλει να μπει σε μαζική παραγωγή των προϊόντων της σε μεγάλες ποσότητες παρόλο που μπορεί να μειωθεί η τιμή. Όπως αναφέρει αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι αναγκασμένη να αλλοιώσει την γνησιότητα των προϊόντων της και σε αυτό είναι κάθετα αντίθετη.

Η ποιότητα, η αγνότητα, και η μοναδικότητα… δεν είναι για όλους… αλλά γι αυτού που ξέρουν το γιατί!

Τι λένε τα μεγάλα site, οι ειδικοί.. και όσοι το δοκίμασαν!

Μετά από δεκάδες χρόνια στον χώρο της γευσιγνωσίας και συνεργασίας με όλους τους εξεταστικούς οργανισμούς παγκοσμίως μπορώ να πω με βεβαιότητα πλέον ότι δοκίμασα το καλύτερο γνήσιο μέλι με χρυσό που έχω δοκιμάσει ποτέ μου. Συγχαρητήρια στου Έλληνες που μπορούν και παράγουν τέτοιους θησαυρούς. Λυπάμαι αυτούς που δε θα το δοκιμάσουν ποτέ, δεν θα ξέρουν πως είναι μία 100% αυθεντική γεύση και δεν θα γνωρίσουν ποτέ τα οφέλη του.

Quentin Russell / Γευσιγνώστης & Κριτής διαγωνισμών

Αγόρασα το amfipolis rose honey gold22k για δώρο γάμου. Τα μηνύματα που πήρα ήταν απίστευτα, συγκεκριμένα μου είπαν ότι είναι το πιο όμορφο και ψαγμένο δώρο που είδαν ποτέ. Στην συνέχεια αγόρασα ένα για προσωπική χρήση και πραγματικά το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι κανένα super food δεν μπορεί να κάνει τόσα πολλά, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα! Αξίζει να το δοκιμάσετε η γεύση και τα άμεσα αποτελέσματα στον οργανισμό σας θα σας εντυπωσιάσουν.

Μελίνα Δραγούμη / Καταναλωτής