Кои проблеми решава още при първата употреба

  • Възобновява структурата и клетките на кожата с пептиди и омега мастни киселини.
  • Подхранва кожатазахранвайки я с витамини,минерали и микроелементи,необходими за здравето,фината текстура и блясъкът й. 
  • Увеличава производството на колаген, една от най-важните структури на кожата.
  • Предпазва кожата от външни дразнители като тютюнопушене ,изгорели газове,лекарствата,външна температура и влага,които тормозят и дехидратират кожата.
  • Засилва издръжливостта на кожата възвръща блясъкът и еластичността.
  • Ефективен при лечение на рани и акне, увеличава защитната система на кожата и има силно регенериращо и анти-стареещо действие.
  • Изглажда текстурата на кожата,свива порите. Невероятен за употреба в зоната около очите и в борбата срещу бръчките.
  • Антиалергичен, безопасен, за всеки тип кожа,без ограничения във възрастта .

Какво казват за продукта някои от 25 000-те хиляди души които му се доверяват

Невероятен и много ефективен.Имах силно зачервяване отстрани на носа и реших да го купя за да опитам.От 6 месеца нямам абсолютно нищо,дори някои стари белези от акне изчезнаха напълно.

София Василева

Наистина е много добър и има страхотен анти-стареене ефект,единственото което може би трябва да се промени е опаковката му.

Светла Иванова

Използвам го при почти всяко кожно раздразнение и наистина мога да кажа че е най-добрият крем,който съм ползвала.Херпис,акне и анти-стареене-просто е невероятен.При гъбички и бенки иска малко по-дълга употреба,за да подейства ефективно.Но със сигурност е много добър!

Мария Савова

Какво казават за продукта някои сайтове

Често задавани въпроси

Как да платя?
Начинът на плащане е много прост и абсолютно изгоден за потребителя.След като попълните формуляра и завършите поръчката,наш представител ще се свърже с Вас и веднага изпращаме продукта където пожелаете,а заплащането се извършва с наложен платеж на куриера.
Лекарство ли е?Ако нямам кожни проблеми какво ми предоставя?
Не!Отговорът е абсолютен и точен- Namleen probiotic rejuvance cream не е лекарство,а състав от натурални продукти и пробиотици,които стздават един перфектен биофилм върху Вашата кожа,съживявайки клетките на лицето.
 
Колко пъти мога да го използам?Има ли ограничения?
Namleen probiotic rejuvance cream се поставя на чиста кожа,след като сте се измили с пробиотичните шампоан и гел,премахвайки всяка нечистота.Поставяте на лицето,шията и очите колкото пъти желаете дневно,най-малко 2 пъти (сутрин и вечер).
 
След колко време ще получа резултат?
Действието е незабавно и ефективно.Резултатите си проличават още от първата седмица употреба.
 
Мога ли да го ползвам ако имам чувствителна кожа и съм склонен към алергии?
Разбира се Namleen probiotic rejuvance cream не съдържа абсолютно никакви химични вещества,които да причинят нежелани реакции,напротив,ще направи организма Ви много по-защитен от кожни алергии,освен възстановяването и блясъкът на кожата,които дарява!