Фирма Fifth Element Store Ltd Ви приветства на електронния ни адрес  www.fifthelementland.com

 

Адрес: ул.”България” No2,гр.Петрич 2850,България

Телефон : 00359 (0) 887155043

Булстат: BG204223593

Emailinfo@fifthelementland.com

Приканваме Ви преди да използвате уебстраницата на www.fifthelementland.com, да се консултирате с настоящите условия за ползване и да се уверите,че сте съгласни с тях.

 

Описание на продуктите

Наше задължение и главна грижа е информацията,която е описана на уебстраницата ниwww.fifthelementland.com и се отнася до качеството,количеството,главните характеристики и цените да е абсолютно точна.

Въпреки това на екрана на Вашия компютър някои продукти може да се изглеждат малко по-различни по размер,цвят и текстура в сравнение с действителните.

Цени

В цените включени в каталозите до всеки продукт, е включено и ДДС.

Тези цени се отнасят до наличните количества, като  www.fifthelementland.com си запазва правото да променя описанието и цените на продуктите б ез предварителна актуализация,но се ангажира да изпълни поръчката и да изпрати продуктите,които сте поръчали с характеристиките и цените ,публикувани на уебстраницата в момента на поръчката.

Начини на плащане

  1. С кредитна/дебитна карта:

Всяка покупка онлайн от www.fifthelementland.comвключва опцията купувачът да заплати с кредитна или дебитна картаVISA и MASTERCARD.

Транзакцийте се извършват сигурно по електронен път в реално време(real time), между Купувачът и собственик на картата с Банка Пиреос (Winbank),която обработва транзакцията за сметка на www.fifthelementland.com .

В този процес на плащане www.fifthelementland.com няма никакво участие и данните на кредитната/дебитнана Ви карта не се запазват в системата на уебстраницата.

 

В случай че купувачът,който извършва транзакцията не е едно и също лице със собственика на кредитната/дебитната карта  www.fifthelementland.com не носи отговорност и няма задължение за връщане на парите.

  1. С Paypal:


PayPal Ви позволява да платите директно и автоматично шифрова поверителните данни с най-добрите технологии на пазара.

  1. С наложен платеж:

Можете да заплатите на фирмата куриер при доставката.За пратките с наложен платеж се заплаща  допълнителна такса 2,40лв.  + разходите за доставка.

Пратките с наложен платеж се извършват само на територията на България.

  1. С банков превод:

Ако изберете плащане чрез банков превод ,свържете се с нас за да запазим продуктите,които желаете да поръчате.

Телефони: 00359(0)887155043 ή 00306942537970,

e-mailinfo@fifthelementland.com
БАНКА ПИРЕОС

  • IBAN: BG73 PIRB 9170 1605 7791 76
  • BIC: PIRBBGSF

Във формуляра за банковия превод напишете Вашите име и фамилия или номерът на поръчката и ни изпратете копие.

В случай че преводът не се осъществи в рамките на два (2) дни от момента на поръчката ,то тя се анулира автоматично от системата.

Банковата такса е за сметка на Клиентът.

Доставкана продуктите

Доставки в България

Продуктите се изпращат от врата до врата с куриер и се се доставят безопасно на адреса ,който посочите в рамките на два до четири работни дни от деня на заплащане на поръчката.В по-отдалечените райони може да има нужда от малко повече от 4 дни за да стигне продукта + 6лв. допълнителна таксаот началната цена за доставка.

 

Доставки в Европа

При поръчки за държави в Европа продуктите се изпращат с Български пощи ,доставката се извършва в рамките на два до седем работни дни от момента на потвърждаването и заплащането на поръчката.Съществува вероятност за по-отдалечени райони доставката малко да надхвърли седем работни дни.

 

Доставки в останалата част на света

При поръчки за държави от останалия свят продуктите се изпращат с Български пощи,доставката се извършва в рамките на пет до десет работни дни от момента на потвърждаването и заплащането на поръчката.Съществува вероятност за по-отдалечени райони доставката малко да надхвърли десет работни дни.

 

 

www.fifthelementland.com не поема отговорност в случай на забавяне на доставката поради екстремни климатични условия,стачки и непреодолими сили,така че горепосочения краен срок за доставка ще бъде удължен,докато трае причината за забавянето.

Таксата за транспорт се изчислява и предлага във формуляра за поръчка. Продуктите винаги са придружени от нужните документи.Клиентът ще получи фактура.

Разходи за доставка

Всичките разходи за доставка и опаковка се изчисляват в общата сума в кошницата с продуктите.

  1. Такса транспорт за поръчки в рамките на България е 10лв., ако изберете начин на плащане с наложен платеж,сумата е 12,40лв..
  2. Такса транспорт за поръчки в останалата част наЕвропа е 23,60лв.
  3. Такса транспорт за поръчки към останалия свят е 31,60лв.

Анулиране на поръчка

Ако желаете да анулирате поръчката по време на процеса на поръчване,можете да натиснете “анулиране” и поръчката автоматично се анулира.

Политика за връщане

Нашата цел е да осигурим Вашето абсолютно удовлетворение.Ако поради някаква причина не сте доволни от Вашата поръчка,можете да упражните правото си на връщане на част или на всички продукти ,които сте закупили,до четиринадесет (14) дни от датата на получаване.

 

Отбелязваме,че върнатите продукти не трябва да бъдат ползвани,повредени,мокрени,модифицирани или претърпели щета,както и етикетите,придружаващи продуктите,трябва да са на място,точно както са били в момента на получаването заедно с фактурата. Също така ще трябва да се осъществи контакт поe-mail на info@fifthelementland.comза да Ви дадем инструкции и код за връщане.

 

Ако продуктът,който желаете не е наличен (или пр.продуктът е наличен,но не в размера който искате- по-голяма опаковка) ние Ви връщаме парите или сумата остава във Вашата сметка и можете да я ползвате във всяка нова поръчка,която направите.

 

Поради здравни/хигиенни причини продуктите за разкрасяване(козметика, парфюми и продукти за гримиране ), не се връщат в никакъв случай.

 

Във всички гореизброени случаи разходите за връщане са за сметка на клиента.

За връщането на продукт без дефекти сумата за връщане е за сметка на клиента,докато разходите за преизпращане на продукт,който евентуално ще изберете за заместител е изцяло за сметка на  www.fifthelementland.com .

Дефектен продукт

В изключително редките случаи на дефектен продукт досега ,ако се случи  www.fifthelementland.com ще положи всички усилия да замени дефекта със същия или сходен продукт без никакво допълнително натоварване за Вас.Ще трябва само да ни уведомите с имейл на

info@fifthelementland.com за да Ви изпратим инструкции за това как да върнете продукта,както и код за връщане.Ако продуктът не е наличен,може да го заменим с подобен,който Вие желаете или да Ви върнем парите.

 www.fifthelementland.com не разполага с гаранционна политика.Не сме отговорни за каквато и да е щета,която може да е причинена от износване,неправилна употреба и унищожаване след отстраняване на етикета. 

За всяко връщане на продукт е задължително попълването на съответният формуляр Ф.В.П. (формуляр за връщане на продукт),който е публикуван на нашия уебсайт.

Ограничения на отговорността

За всеки продукт,който фигурира в каталозите на  www.fifthelementland.com съществуват ясни указания за наличност в нашия склад. Сделката ще се счита за приключена само след изпращането на електронно потвърждение. В случай на невъзможно изпълнение на някоя поръчка www.fifthelementland.com има правото да се оттегли и да не я изпълни,а в случай че заплащането вече е извършено,сумата Ви се връща  έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην την εκπληρώσει, και σε περίπτωση που έχει ήδη εισπραχθεί το τίμημα, επιστρέφεται  με κατάθεση στον Τραπεζικό σας λογαριασμό.

 

Σύνδεσμοι

Οι σύνδεσμοι σε αυτόν τον χώρο, δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της

www.fifthelementland.com και η Εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα, τις αλλαγές ή τον τρόπο ενημέρωσης από αυτές.

 

Реклами съобщения

www.fifthelementland.com дава възможност на потребителите си да изберат как да се информират за новите продукти,които предлага на пазара и за други евентуални оферти, разсрочено плащане и т.н. с изпращането на реклами-информационни съобщения на електронна поща,адрес за кореспонденция или по телефон. www.fifthelementland.com спира да използва по-горе изброените данни,ако потребителите пожелаят прекъсване на информационните съобщения. 

Лични данни

Данните на потребителите (име,имейл,адрес

и т.н.) и транзакциите на потребителите на електронния

магазин се считат за строго секретни,както при познатите транзакции в

търговски магазин.

Личните данни,които предлагате на нашето внимание при

Вашата регистрация като потребител се изпозват изключително и само за извършване

на Вашите транзакции.

Сигурност на транзакциите

www.fifthelementland.com предлага сигурност чрез криптографски метод Secure Socket Layer (SSL), една от най-надеждните технологии,които се използват на световно ниво за сигурност на транзакциите извършвани по интернет.Независимо на кое място на нашата страница Ви се наложи да попълните личните си данни www.fifthelementland.com използва технологията SSL,за да може личните Ви данни да се движат кодирани на нашия сървър.

За достъпа Ви до електронния магазин на ФИРМАТА
използвайте два кода ,Код за Достъп (Email адрес) и

Личен Таен Код парола (password).Електронният

магазин на ФИРМАТА Ви дава възможността да променяте

Вашият Личен Таен код парола (password) колкото често желаете

и бихме Ви препоръчали по причини за сигурност да сменяте паролата си (password)

на чести интервали от време и да избягвате употребата на едни и същи пароли.

Приложимо право-Компетентен Съд

www.fifthelementland.com си запазва правото да променя или да обновява общите условия и начини на плащане.Всяка транзакция,която извършвате чрез  www.fifthelementland.com се определят от Международното и Европейско право,което урежда темите свързани с електронната търговия,както и Законът за защита на потребителите (Law on Consumer Protection) / SG. 57,28.07.2015г. който урежда темите свързани с продажбите от разстояние.Изключителна компетентност за всяко несъгласие, което може да се създаде при ползване на интернет страницата или от транзакциите,извършени чрез нея,има Софийският градски съд ,България.

 

Използване на “бисквитки”

Сайтът на  www.fifthelementland.com използва бисквитки “cookies”,тъй като без тях би било невъзможно действието на някои основни услуги.

Състояние на поръчките,множествения избор на потребителите,съхраняване на продукт в количката или в списъка,разпознаването и улесняването на честите потребители,както и подобряване съдържанието на уебсайта.

“Бисквитките” не увреждат Вашият компютър,нито файловете,които съдържа ,като при всеки изход от нашият сайт те се изтриват автоматично.

Научете повече за бисквитките на www.cookiecentral.com

Политика за защита на личните данни & GDPR

Фирма “Фифт Елемент Стор”ЕООД ,е отговорна за обработване на личните данни на гостите/потребителите и контролира обработването на данните им на електронните страници на https://fifthelementland.com и всяка друга подстраница (subdomain) на името на fifthelementland.com.

За обработка на данните Ви,както е описано по-долу,фирма “Фифт Елемент Стор”ЕООД с данни ,описани в условия за ползване се уповава на следните законни основания:
Завършване на поръчката: За да може гостът/потребителят да завърши поръчката си на уебсайта на https://fifthelementland.com е задължителна обработката на лични данни, които гостът/потребителят предоставя при регистрация и при вписване на поръчка във формуляра за поръчка,както и записване на транзакцията. και την καταχώριση της παραγγελίας του στην φόρμα καταχώρισης της παραγγελίαςκαι η καταγραφή των συναλλαγών του.
Έννομα συμφέροντα:Обработването на лични данни е необходимо за подобрението на услугите фирма “Фифт Елемент Стор”ЕООД (επεξεργασία στατιστικών και μη ταυτοποιήσημων δεδομένων) τον εντοπισμό προσπάθειας απάτης καθώς επίσης και για τη διαφύλαξη των έννομων συμφερόντων της εταιρείας με την επωνυμία Fifthelement store LTD.
Συγκατάθεση – съгласие:Регистрираните потребители-клиенти се приканват да дадат изрично съгласието си за следните цели за обработка:изпращане на информационни/ προωθητικών съобщение και την αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ανάλυση της καταναλωτικής του συμπεριφοράς (προφίλ).
3.2 Актуализация,обработка и цели на обработката:
Фирма “Фифт Елемент Стор”ЕООД уведомява гостът/регистрирания потребител и гостът/регистрирания потребител припознава че е уведомен за следното:

α)Обработка на личните данни: фирма “Фифт Елемент Стор”ЕООД ще обработва личните данни на госта/регистрирания потребител -клиент,като личните данни се предоставят от същият по време на създаване на профила му и в поръчката във формуляра за въвеждане на данни за да може да завърши поръчката му чрез електронният ни магазин. θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη, όπως αυτά δηλώνονται από τον ίδιο κατά τη δημιουργία του λογαριασμού του και στην παραγγελία του στην φόρμα καταχώρισης στοιχείων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη παραγγελία του μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Περαιτέρω και εφόσον ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης έχει δώσει την σχετική συγκατάθεση του η εταιρεία Fifthelement store LTD θα δύναται να επεξεργάζεται τα προσωπικά του δεδομένα για την αποστολή εμπορικών ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων ή/και για την κατάρτιση αγοραστικού προφίλ του χρήστη-πελάτη και την βελτίωση της διαχείρισης του πελατολογίου της και της λειτουργίας του ηλεκτρονικού της καταστήματος https://fifthelementland.com
β) Ηλεκτρονικές Παραγγελίες, Είδος Προσωπικών Δεδομένων και Σκοποί Επεξεργασίας:
β.1) Βασική επεξεργασία
Ο χρήστης/πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει 2 τρόπους προκειμένου να ολοκληρώσει μία ηλεκτρονική παραγγελία και να δηλώσει τα προσωπικά του δεδομένα:
Ως επισκέπτης: Στην περίπτωση αυτή τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/ πελάτη θα διατηρηθούν στα αρχεία της εταιρείας Fifthelement store LTD μέχρι την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας του, με εξαίρεση μόνο των δεδομένων συναλλαγής για φορολογικούς λόγους και η επεξεργασία τους θα αφορά αποκλειστικά και μόνο την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης.
Ως εγγεγραμμένος χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος: Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης/χρήστης έχει δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται στα αρχεία της εταιρείας μέχρι αυτός να ζητήσει την διαγραφή τους. Ο χρήστης/πελάτης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να μεταβάλλει ή να διορθώσει τα δεδομένα του κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό του στο https://fifthelementland.com με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης του.
Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (https://fiftelementland.com) της εταιρείας Fifthelement store LTD και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, ζητούνται:
το πλήρες ονοματεπώνυμο
η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων και ο ταχυδρομικός κώδικας της περιοχής
η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής)
τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο θα ζητηθούν επιπλέον στοιχεία όπως Επωνυμία Εταιρείας, Επάγγελμα, Δ.Ο.Υ και Α.Φ.Μ)
ο αριθμός κινητού και σταθερού τηλεφώνου επικοινωνίας
η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του πελάτη.
Σε περίπτωση που ζητηθεί να γίνει παράδοση προϊόντων σε τρίτο πρόσωπο εκτός από τον επισκέπτη/εγγεγραμμένο χρήστη, ο τελευταίος αναγνωρίζει ότι θα έχει την πλήρη ευθύνη για την ενημέρωση και την πλήρη συναίνεση του προσώπου, που ορίζει ως παραλήπτη, για την κοινοποίηση των προσωπικών του δεδομένων στην εταιρεία Fifthelement store LTD για το σκοπό και μόνο της παράδοσης σε αυτό, των σχετικών προϊόντων και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τυχόν αξιώσεις του προσώπου αυτού έναντι της εταιρείας Fifthelement store LTD.
Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας (Eurobank) που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών.
Σκοπός της βασικής επεξεργασίας των δεδομένων είναι η εκτέλεση της σύμβασης και η ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας, η επικοινωνία με τον χρήστη-πελάτη και η αποστολή πληροφοριακών μηνυμάτων που αφορούν τα στάδια της διεκπεραίωσης της παραγγελίας, η παροχή διευκρινίσεων σχετικών με την παραγγελία και γενικώς οι πληροφορίες για αγορές που έχει πραγματοποιήσει, η παράδοση της παραγγελίας στο χώρο επιλογής του χρήστη-πελάτη, η επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του χρήστη-πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση και η ενημέρωση για το υπάρχον απόθεμα στο https:fifthelementland.com Ο επισκέπτης/ εγγεγραμμένος χρήστης ενημερώνεται ότι η παροχή των ως άνω υποχρεωτικών προσωπικών του δεδομένων καθώς και τα στοιχεία των συναλλαγών του είναι απαραίτητα και αποτελούν προαπαιτούμενο για την ορθή εκτέλεση της σύμβασης παραγγελίας και παράδοσης των προϊόντων και υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό δεν απαιτείται η συγκατάθεση του χρήστη-πελάτη για την συγκεκριμένη αυτή επεξεργασία.
Κάθε χρήστης-πελάτης που χρησιμοποιεί το https://fifthelementland.com ενημερώνεται ότι τα προσωπικά του δεδομένα που αφορούν την λήψη, εκτέλεση και παράδοση παραγγελίας καθώς και ερωτήματα σχετικά με αγορές, προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας Fifthelement store LTD και τις παραγγελίες στο https://fifthelementland.com θα τυγχάνουν επεξεργασίας για το σκοπό της εξυπηρέτησης των χρηστών-πελατών τόσο από τους αρμόδιους υπαλλήλους της εταιρείας Fifthelement store LTD όσο και από τους τρίτους αποδέκτες ή/και εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της στο πλαίσιο της εκτέλεσης μίας παραγγελίας. Οι τρίτοι αυτοί αποδέκτες είναι μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες ατομικών ή ομαδικών αποστολών, πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου και ηλεκτρονικού εμπορίου και τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρέτησης πελατών με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία Fifthelement store LTD.
Καμία άλλη επεξεργασία ή διαβίβαση των δεδομένων των χρηστών-πελατών δεν θα γίνεται από την εταιρεία Fifthelement store LTD και το ηλεκτρονικό της κατάστημα (https://fifthelementland.com) εκτός από τις επεξεργασίες υπό β.2 κατωτέρω για τις οποίες η εταιρεία Fifthelement store LTD έχει λάβει την προηγούμενη συγκατάθεση των χρηστών-πελατών ή αν απαιτηθεί από το Νόμο ή αρμόδια εποπτική ή δικαστική αρχή.
β.2) Επεξεργασίες που απαιτούν συγκατάθεση
β.2.1) Για την αποστολή στον εγγεγραμμένο χρήστη-πελάτη εμπορικών ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων από την εταιρεία Fifthelement store LTD και το ηλεκτρονικό κατάστημα https://fifthelementland.com o εγγεγραμμένος χρήστης/πελάτης θα πρέπει προηγουμένως να έχει δώσει την ρητή συγκατάθεσή του.
Ο Σκοπός για την επεξεργασία αυτή των δεδομένων του εγγεγραμμένου χρήστη – πελάτη είναι η αποστολή εμπορικών προωθητικών μηνυμάτων της εταιρείας Fifthelement store LTD ή/και τρίτων συνεργατών της προς τον εγγεγραμμένο χρήστη-πελάτη, η παροχή ειδικών προσφορών και εκπτώσεων του Fifthelement store LTD, η διάθεση νέων ή εναλλακτικών προϊόντων, η επικοινωνία εντύπων του https://fifthelementland.com.
Έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε την συγκατάθεση αυτή και να μην λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το https://fiftehlementland.com στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@fifthelementland.com
β.2.2) Η εταιρεία Fifthelement store LTD ενημερώνει επίσης τον εγγεγραμμένο χρήστη/πελάτη της ότι μπορεί να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του και να διενεργεί έρευνες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς τους εγγεγραμμένους χρήστες / πελάτες. Στο πλαίσιο αυτής της επεξεργασίας, η εταιρεία Fifthelement store LTD έχει τη δυνατότητα να καταγράφει τις ανάγκες τους, να προχωρά στις αναγκαίες ενέργειες προώθησης των κατάλληλων προϊόντων και υπηρεσιών της, προκειμένου να βελτιώσει τη διαχείριση του πελατολογίου της και να προωθήσει τα προϊόντα της. Για να μπορούν οι εγγεγραμμένοι χρήστες / πελάτες να λαμβάνουν προσωποποιημένες προσφορές και ενημερώσεις βάσει των αγορών που έχουν πραγματοποιήσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, θα πρέπει να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ανάλυση της καταναλωτικής τους συμπεριφοράς (κατάρτιση προφίλ) και ειδικότερα των κάτωθι δεδομένων που παράγονται από τις συναλλαγές του χρήστη-πελάτη:
Προϊόντα που έχει αγοράσει στο https://fiftelemtland.com
Συχνότητα επισκέψεων στο https://fiftelemtland.com
Προϊόντα που έχει βάλει στο καλάθι του ή στην λίστα αγαπημένων στο https://fiftelemtland.com
Δημογραφικά στοιχεία που έχει δηλώσει στο https://fiftelemtland.com
Έτη παραμονής του ως εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης στο https://fiftelemtland.com
Συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες
Δαπάνη που πραγματοποιήθηκε κατά την αγορά στο https://fiftelemtland.com
Ιστορικό παραγγελιών στο https://fiftelemtland.com
Σκοπός της συγκεκριμένης αυτής επεξεργασίας είναι η βελτιστοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας των εγγεγραμμένων χρηστών-πελατών, η προσωπική επιβράβευση τους, η επικοινωνία προϊόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες της πελατειακής βάσης της εταιρείας Fifthelement store LTD, η λήψη από τους εγγεγραμμένους χρήστες-πελάτες προσωποποιημένων προσφορών και ενημερώσεων που τους αφορούν άμεσα καθώς επίσης και η πρόσκληση συμμετοχής, με ανταμοιβή ή όχι, σε έρευνες για τη διαμόρφωση της ιστοσελίδας Fifthelement store LTD, για την αξιολόγηση των τάσεων της αγοράς και για την αξιολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών βάσει των αγορών που αυτός έχει πραγματοποιήσει.
O επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ενημερώνεται ότι τα προσωπικά του δεδομένα δύναται να τύχουν επεξεργασίας από την εταιρεία Fifthelement store LTD ακόμα και χωρίς τη συγκατάθεσή του σε περίπτωση εκπλήρωσης των υποχρεώσεών της βάσει νόμου, όπως όταν τα σχετικά δεδομένα ζητούνται από τις φορολογικές και τραπεζικές αρχές στα πλαίσια ελέγχων ή τις αρμόδιες εποπτικές και δικαστικές αρχές.
γ)Αποδέκτες Δεδομένων: Για τα δεδομένα που είναι αναγκαία για την εξυπηρέτηση καθενός από τους ανωτέρω σκοπούς επεξεργασίας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων κάθε αποδέκτη, οι αποδέκτες των δεδομένων του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη είναι ή δύνανται να είναι:
i. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της εταιρείας Fifthelement store LTD
ii. Οι φορολογικές αρχές και οι τραπεζικές αρχές σε περίπτωση σχετικού ελέγχου
iii. Εξωτερικοί συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες διαδικτύου, αποθήκευση και διαχείριση παραγγελιών, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, υπηρεσίας (ταχυ)μεταφοράς ή ομαδικής αποστολής προϊόντων, υπηρεσίες εγκατάστασης προϊόντων και υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων πωλήσεων, στους οποίους διαβιβάζονται με αυστηρούς περιορισμούς και διαδικασίες τα απαραίτητα στοιχεία για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους. Αυτές οι εταιρείες χρησιμοποιούν τα δεδομένα που τους παρέχονται βάσει των όρων χρήσης του https://fiftelemtland.com αποκλειστικά σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρείας Fifthelement store LTD

δ)Δικαιώματα υποκειμένου δεδομένων: Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης, ως υποκείμενο δεδομένων, δύναται να ασκήσει οιαδήποτε στιγμή τα δικαιώματα του, όπως αυτά προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 Ε.Ε. και ιδίως τα άρθρα 12 έως 23 αυτού και την εθνική νομοθεσία και ειδικότερα:
i. το δικαίωμα στην ενημέρωση και την πρόσβαση στα δεδομένα που επεξεργάζεται η εταιρεία Fifthelement store LTD,
ii) το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων του,
iii) το δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής μέρους ή του συνόλου (δικαίωμα στη λήθη) των προσωπικών του δεδομένων,
iv) το δικαίωμα αντίταξης, δηλαδή να προβάλλει αντιρρήσεις στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων
Την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων του το μέλος μπορεί να την κάνει:
υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@fiftelemtland.com
Η εταιρεία Fifthelement store LTD δηλώνει ότι ουδεμία άλλη χρήση των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη θα γίνει για άλλους σκοπούς, πέρα από αυτούς που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική χωρίς την εκ των προτέρων ενημέρωση και, όπου απαιτείται, συγκατάθεσή του.