το προβιοτικό που λύνει όλα τα δερματικά προβλήματα με σύμμαχο την φύση! Probiotic body and hair Gel Probiotic body and hair Gel – Fifth Element Land
vraveia final
vraveio 2016
vraveio kuknos
vraveio 9
vraveio press galay
""
1

Βάλτε το όνομά σαςyour full name

Βάλτε το τηλέφωνό σαςyour full name

Με την προσφορά στα 70€ του Namleen body & hair gel και της Rejuvance creamκερδίζετε στο σύνολο 15€

Previous
Next

shower
Η χρήση του προβιοτικού σαμπουάν και αφρόλουτρου είναι ίδια όπως και με τα άλλα σαμπουάν, για απλή χρήση με τη διαφορά ότι για να ενεργοποιηθούν τα φυσικά ένζυμα χρειάζεται ζεστό νερό όχι καυτό . Αν το χρησιμοποιείτε για θεραπευτικούς σκοπούς πρέπει να εφαρμοστεί με ζεστό νερό και να μείνει στην περιοχή τουλάχιστον για 20 λεπτά .

Μια καλή πρακτική είναι να γεμίσετε την μπανιέρα και να ρίξετε λίγες σταγόνες (δεν χρειάζεται παραπάνω από λίγες σταγόνες γιατί τα ένζυμα στο ζεστό νερό πολλαπλασιάζονται ραγδαία). Να μείνετε μέσα τουλάχιστον για 20 λεπτά . Όσο περισσότερο τόσο καλύτερα. Αν θέλετε να εστιάσετε στην πάσχουσα περιοχή μπορείτε να δημιουργήσετε αφρό με το προϊόν ακριβώς στην περιοχή και να μην το ξεπλύνετε για τουλάχιστον 20 λεπτά.

Για μυκητίαση στα πόδια μπορείτε να γεμίσετε μια λεκάνη με ζεστό νερό και να κρατήσετε τα πόδια σας εκεί για τουλάχιστον 20 λεπτά (καθημερινά) . Όσο περισσότερο τόσο καλύτερα. Παρόμοια για οποιοδήποτε άλλο δερματολογικό πρόβλημα.

Σε περιοχές όπως το πρόσωπο η χρήση της Προβιοτικής κρέμας ενισχύει την δράση και φέρνει καταπληκτικά αποτελέσματα.

Πώς πληρώνω;
Είναι φάρμακο αν δεν έχω δερματικές παθήσεις τι μου προσφέρει;
Πόσες φορές μπορώ α το χρησιμοποιώ; Υπάρχει περιορισμός
Μετά από πόσο καιρό θα δω αποτελέσματα
Αν έχω ευαίσθητο δέρμα και είμαι επιρρεπής σε αεργίες κάνει να το χρησιμοποιήσω;
Είναι και για γυναίκες και για άντρες;

namleen duo proionta prosfora

Αποκτήστε το Namleen body and hair gel Τώρα!

timi namleen1

""
1

Βάλτε το όνομά σαςyour full name

Βάλτε το τηλέφωνό σαςyour full name

Με την προσφορά στα 70€ του Namleen body & hair gel και της Rejuvance creamκερδίζετε στο σύνολο 15€

Previous
Next

Η εταιρεία Fifthelementland είναι μία εταιρεία που έχει πολυετή δραστηριότητα στο χώρο των φυσικών καλλυντικών, της σωματική ευεξίας και βοτάνων αρκετά χρόνια με κύρια κατεύθυνση τις εξαγωγές και την χοντρική πώληση σε χώρες όπως η Αμερική, ο Καναδάς και η βόρεια Ευρώπη. Με την πολυετή εμπειρία και την δυνατότητα να έχει μοναδικά προϊόντα κατά αποκλειστικότητα και στις καλύτερες τιμές ανοίγει την δράση της πλέον απ' ευθείας στην λιανική πώληση με σκοπό πλέον ο καταναλωτής να αποκτήσει πρόσβαση στα δώρα τις φύσης σε πολύ προσιτές τιμές και να κτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με μία εταιρεία που πάνω από όλα σέβεται τον καταναλωτή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με οποιοδήποτε τρόπο και για ΄ότι απορία σας απασχολεί.

Επικοινωνία

© 2017 Fifth Element Land - support by crazynapo.com