Παρέχει βαθύ καθαρισμό στο δέρμα!

Το προβιοτικό Namleen καθαρίζει το δέρμα σε βάθος επαναφέροντας την μικροοργανική ισορροπία του δέρματος και αποβάλει σε πολύ μικρό χρόνο τα ιογενής βακτήρια και ταυτόχρονα μειώνει τον αριθμό των ανεπιθύμητων βακτηρίων που προκαλούν οσμές στο σώμα . χωρίς να ερεθίζει τα μάτια και τους βλεννογόνους, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.

Αναδομεί το δέρμα και επαναφέρει την λάμψη!

Προάγει την επούλωση μικρών πληγών , εμποδίζει φλεγμονές , τον ερεθισμό και το ξεφλούδισμα. Ενισχύει την ταχεία αντικατάσταση των κυττάρων του δέρματος με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο φωτεινό και υγιές χωρίς πανάδες και στίγματα.

Καλύτερο από τις κρέμες για την ακμή και την ξηροδερμία!

Το προβιοτικό Namleen έχει άμεσα και πολύ καλύτερα αποτελέσματα από όλες σχεδόν τις πανάκριβες κρέμες με διπλάσια και τριπλάσια τιμή. Η βασική αιτία που κάνει το προβιοτικό Namleen να είναι άμεσα αποτελεσματικό σε όλους τους τύπους δέρματος είναι η πλούσια περιεκτικότητα σε προβιοτικά το οποίο βοηθά στη δέσμευση της υγρασίας στο δέρμα ώστε να μην ξεραίνεται και ταυτόχρονα δημιουργεί μία ολοκληρωμένη και ισχυρή άμυνα σε μικρόβια.

Καλύτερο από τις κρέμες για την ακμή και την ξηροδερμία!

To προβιοτικό Namleen έχει αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή δράση με καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και αν αλείφεται κάποιος με οινόπνευμα κάθε 5 λεπτά. Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί, τα μικρόβια και οι μύκητες δεν μπορούν να καταστούν ανθεκτικοί σε άλλους μικροοργανισμούς, μόνο σε χημικές ουσίες που τους απειλούν. Από την στιγμή που Δεν υπάρχουν χημικές ουσίες βιοκτόνου στα προβιοτικό , επομένως δεν υπάρχει αντίσταση στου παθογόνους μιρκοοργανισμούς, τα μικρόβια και τους μύκητες.

Παραγγελία

Τι είπαν για το προϊόν τα ελληνικά site και όσοι το δοκίμασαν!

Ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει κατά της ακμής! Μέχρι σήμερα είχα δοκιμάσει διάφορα και καλά ειδικευμένα προϊόντα για την ακμή και πανάκριβες αλοιφές αλλά όλα είχαν μέτριο αποτέλεσμα.

Στέλλα Γραμμένου

Ότι καλύτερο έχω βάλει στο σώμα μου. Πραγματικά εξαφάνιση την μυκητίαση στα πόδια μέσα σε μία βδομάδα και εκτός από αυτό και όλα τα σημάδια της ακμής. Λές και έβαζα κρέμες των 500 ευρώ επάνω μου. Κάνει θαύματα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.

Μαριάνα Σαραμούρτη

Αρκετά συχνά είχα πρόβλημα με βαλανοποσθίτιδες με αποτέλεσμα να επισκέπτομαι συχνά δερματολόγο, διαβάζοντας ωστόσο στο ίντερνετ παρατήρησα ότι κυρίως στην Αγγλία και την Αμερική θεράπευαν το πρόβλημα οι δερματολόγοι προτείνοντας στους ασθενείς αφρόλουτρα με προβιοτικά. Έτσι δοκίμασα το Namleen και πραγματικά τα αποτελέσματά του με εξέπληξαν.

Σωκράτης Βαρβαζάνης

Είχα πρόβλημα γιατί έβγαζα αρκετές μυρμηγκιές. Μέχρι σήμερα είχα απογοητευτεί με τους δερματολόγους και στο τέλος ήμουν αρκετά αφοριστική με όλα. Κάποια στιγμή η μητέρα μου μου είπε να δοκιμάσω το Namleen, τα αποτελέσματά του ήταν σχεδόν μαγικά! Μπράβο σας πολύ καλό.

Φιλιώ Αντζέρη

Το αγόρασα την πρώτη φορά για την πιτυρίδα και την ξηροδερμία και μετά από 5 μήνες μου έφυγε και η λεύκη που είχα . Μπράβο καταπληκτικό προϊόν.

Στέφανος Βραζινός

Μπράβο παιδιά είστε εξυπηρετικότατοι και το κυριότερο το προϊόν σας με απλά λόγια αξίζει όσο 100 κρέμες των 100 ευρώ. Τέτοια προϊόντα αξίζει να κατακτήσουν την κορυφή.

Ρούλα Κατράλλη

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείται τοπροβιοτικό Namleen και όχι σαμπουάν στο δέρμα σας!

Όλα τα αφρόλουτρα είναι σχεδιασμένα με σκοπό να εξοντώνουν τους μικροοργανισμούς (απολύμανση) και περιέχουν χημικές ουσίες και parabens. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος των συμβατικών αφρόλουτρων σε σύγκριση με τον προβιοτικό Namleen. To Namleen δημιουργεί μία εξισορροπημένη υγιής μικροχλωρίδα στο δέρμα μας εκμεταλλευόμενο την δράση της ίδιας τη φύσης επάνω στο σώμα μας.

Οι μικροοργανισμοί ζουν επάνω στην γή περισσότερο από 3 δις εκατομμύρια χρόνια οπότε εδώ κρύβετε και το μεγάλο λάθος των χημικών αφρόλουτρων. Είναι εντελώς αλαζονικό να πιστεύουμε ότι το μακροβιότερο είδος επάνω στην γή θα εξοντωθεί εύκολα με ανθρώπινα σκευάσματα και απλή χημεία. Οι μικροοργανισμοί εκτός του ότι προσαρμόζονται πάντα στο εκάστοτε περιβάλλον έχουν και τρομερό αίσθημα συνεργασίας ώστε να μπορούν να επιβιώσουν στον χρόνο και στις επιθέσεις που δέχονται από την φύση ακόμα και από τα χημικά αφρόλουτρα με αποτέλεσμα να γίνονται ολοένα και πιο ανθεκτικά.

Το Namleen με την δύναμη των προβιοτικών αναδομεί το δέρμα, το ενυδατώνει και εγκλωβίζει την υγρασία μέσα σε αυτό ώστε να μην αφυδατώνετε και προκαλούνται ξηροδερμίες. Απομακρύνει την βρομιά στα βαθύτερα στρώματα με αποτέλεσμα να αποβάλλονται όλες οι δυσάρεστες οσμές , σας απαλλάσσει από μυκητιάσεις, εκζέματα, βαλανοποσθίτιδα και δεκάδες δερματικές παθήσεις όπως και από την ακμή, επουλώνει σημάδια και πληγές και επαναφέρει το ph στα σωστά επίπεδα , Επίσης ενεργοποιεί όλους τους δερματικούς νευρώνες και αισθητήρες για να έχετε καλύτερη προστασία από τον ήλιο. Το Namleen είναι ο σύμμαχος κάθε σώματος ανεξαρτήτου άντρας ή γυναίκας απέναντι στους κακοήθεις μικροοργανισμούς.

Παραγγελία

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείται τοπροβιοτικό Namleen και όχι απλά σαμπουάν στα μαλλιά σας

Τα μαλλιά μας όπως και τα χέρια μας είναι η μεγαλύτερη εστία μικροοργανισμών και μικροβίων επάνω στο σώμα μας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται περίπου 1200 ευρώ ετησίως για την περιποίηση των μαλλιών τους.

To Namleen με την δύναμη των προβιοτικών καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής με αποτέλεσμα να ενεργοποιεί τους πόρους του κεφαλιού και να ενδυναμώνει τις ρίζες της τρίχας. Επίσης δίνει λάμψη και ενυδατώνει την τρίχα από την ρίζα ώς την άκρη με αποτέλεσμα να κάνει το φυσικό σας χρώμα να λάμπει. Επίσης αναδομεί τα καμμένα μαλλιά και λειτουργεί κατά της ψαλίδας. Το βραβευμένο προβιοτικό Namleen έχει εώς και 12 φορές καλύτερη και μεγαλύτερη δράση από τα επώνυμα σαμπουάν και το μόνο του μυστικό είναι η ίδια η φύση και η δική της δύναμη.

Επίσης το Namleen body and hair gel λειτουργεί κατά της πιτυρίδας και της ξηροδερμίας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και εξαφανίζει εντελώς τα συμπτώματά τους.

Η χρήση του προβιοτικού σαμπουάν και αφρόλουτρου είναι ίδια όπως και με τα άλλα σαμπουάν, για απλή χρήση με τη διαφορά ότι για να ενεργοποιηθούν τα φυσικά ένζυμα χρειάζεται ζεστό νερό όχι καυτό . Αν το χρησιμοποιείτε για θεραπευτικούς σκοπούς πρέπει να εφαρμοστεί με ζεστό νερό και να μείνει στην περιοχή τουλάχιστον για 20 λεπτά .

Μια καλή πρακτική είναι να γεμίσετε την μπανιέρα και να ρίξετε λίγες σταγόνες (δεν χρειάζεται παραπάνω από λίγες σταγόνες γιατί τα ένζυμα στο ζεστό νερό πολλαπλασιάζονται ραγδαία). Να μείνετε μέσα τουλάχιστον για 20 λεπτά . Όσο περισσότερο τόσο καλύτερα. Αν θέλετε να εστιάσετε στην πάσχουσα περιοχή μπορείτε να δημιουργήσετε αφρό με το προϊόν ακριβώς στην περιοχή και να μην το ξεπλύνετε για τουλάχιστον 20 λεπτά.

Για μυκητίαση στα πόδια μπορείτε να γεμίσετε μια λεκάνη με ζεστό νερό και να κρατήσετε τα πόδια σας εκεί για τουλάχιστον 20 λεπτά (καθημερινά) . Όσο περισσότερο τόσο καλύτερα. Παρόμοια για οποιοδήποτε άλλο δερματολογικό πρόβλημα.

Σε περιοχές όπως το πρόσωπο η χρήση της Προβιοτικής κρέμας ενισχύει την δράση και φέρνει καταπληκτικά αποτελέσματα.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς πληρώνω;

Η διαδικασία πληρωμής είναι πολύ απλή και απόλυτα συμφέρουσα για τον καταναλωτή. Μετά την συμπλήρωση της φόρμας από εσάς και την ολοκλήρωση της παραγγελίας,αφού επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπός μας, γίνεται η αποστολή στο σημείο που επιλέξατε και πληρώνετε με αντικαταβολή στον courier ή το κατάστημα.

Πόσες φορές μπορώ α το χρησιμοποιώ; Υπάρχει περιορισμός

Όχι η απάντηση είναι απόλυτη και ξεκάθαρη το Namleen body and hair gel δεν είναι φάρμακο αλλά μία σύνθεση από προϊόντα της φύσης και μιροοργανισμούς – προβιοτικά δημιουργώντας ένα τέλειο βιοφίλμ καθαρίζοντας σε βάθος και τα πιο δύσκολα σημεία του σώματος σας.

Πόσες φορές μπορώ α το χρησιμοποιώ; Υπάρχει περιορισμός
Η χρήση του προβιοτικού σαμπουάν και αφρόλουτρου είναι ίδια όπως και με τα άλλα σαμπουάν, για απλή χρήση με τη διαφορά ότι για να ενεργοποιηθούν τα φυσικά ένζυμα χρειάζεται ζεστό νερό όχι καυτό. Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο για εσάς η καθημερινή χρήση είναι το ιδανικό.
 
Μετά από πόσο καιρό θα δω αποτελέσματα

Η δράση του είναι άμεση και αποτελεσματική. Τα αποτελέσματα σε ήπιες δερματικές παθήσεις όπως ακμή, μυκητίαση και κακοσμία θα τα δείτε μετά την δεύτερη βδομάδα χρήσεις. Για χρόνιες και δύσκολες δερματικές παθήσεις τα αποτελέσματα θα τα δείτε μετά από 3 με 6 μήνες ανάλογα το μέγεθος του προβλήματος.

Αν έχω ευαίσθητο δέρμα και είμαι επιρρεπής σε αεργίες κάνει να το χρησιμοποιήσω;

Φυσικά το Namleen body and hair gel δεν έχει καμία απολύτως χημική ουσία που να προκαλέσει ανεπιθύμητα αποτελέσματα αντιθέτως θα κάνει τον οργανισμό σας ακόμα πιο ανθεκτικό σε δερματικές αλλεργίες!

Είναι και για γυναίκες και για άντρες;

Ναι η σπουδαιότητα του Namleen boody and hair gel είναι ότι έχει τα ίδια καταπληκτικά αποτελέσματα σε όλες τις επιδερμίδες και σε άντρες όπως και στις γυναίκες και μάλιστα η ευφυΐα των προβιοτικών είναι θεαματική γιατί πάντα αναγνωρίζουν τις ανάγκες του κάθε δέρματος και δρουν με βάση την εξατομίκευση των αναγκών σας.