Βασικά πλεονεκτήματα της ασύρματης κάμερας ασφαλείας Camera PTZ-Robot

Παραγγελία με αντικαταβολή

Επιπλέον πλεονεκτήματα της ασύρματη κάμερας ασφαλείας Camera PTZ-Robot

Παραγγελία με αντικαταβολή

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Tab Title

Η ανάλυση του της κάμερας είναι full hd 1920p ×1080p  και σε βίντεο και σε εικόνα. Ο ρυθμός καρέ εικόνων είναι 1 ~ 40fps. Διαθέτει αυτόματη αλλά και χειροκίνητη ρύθμιση σε  φωτεινότητα, αντίθεση, κορεσμός, ευκρίνεια. Διαθέτει την δυνατότητα συμπίεσης H.264+ ώστε να καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στον δίσκο με την υψηλότερη ανάλυση. Μπορεί να καταγράψει βίντεο με υψηλή ευκρήνεια ακόμ ακαι σε αποστάσεις μεγαλύτερες από 30 μέτρα μέρα και νύχτ.

Η Camera PTZ-Robot Full hd διαθέτει έναν υπερσύγχρονο φακό υψηλής απόδοσης 3MP και ανάλυσης με αισθητήρα IR-CUT (υπερύθρων). Επίσης διαθέτει τεχνολογία CMOS με 1/2.7 CMOS αισθητήρα, ο οποίος της δίνει την δυνατότητα να μπορεί να κάνει υψηλής καταγραφή βίντεο ακόμα και με τον ελάχιστο φωτισμό των 0.4 LUX που είναι σχεδόν το απόλυτο σκοτάδι. Η γωνία καταγραφής του φακού είναι 100 μοίρες. Ενώ η γωνία καταγραφής της κάμερας είναι 360 μοίρες σε περιστροφή και  90 μοίρες σε καθετή κίνηση. Επίσης ο φακός της κάμερας έχει την δυνατότητα να αποδίδει έγχρωμα ακόμα και σε νυχτερινή λήψη.

Η δυνατότητα της Camera PTZ-Robot Full hd είναι μοναδική αφού έχει την δυνατότητα να καλύψει με απόλυτη ακρίβεια και καθαρότητα σχεδόν το 100% ενός χώρου μέχρι και 1200τμ. Έχει δυνατότητα να κινηθεί κατ εντολή μέχρι και 360 μοίρες περιστροφικά και κατακόρυφα μέχρι 110 μοίρες. Αυτό σημαίνει ότι το εύρος γωνίας κάλυψης του φακού δεν αφήνει κανένα τυφλό σημείο στο πεδίο οράσεως της.

H Camera PTZ-Robot Full hd έχει την δυνατότητα να συνδεθεί στο διαδίκτυο μέσω wifi αλλά και μέσω καλωδίου. Διαθέτει δύο πανίσχυρες κεραίες 5DB, αλλά και την κάρτα δικτύου που της επιτρέπουν τις απίστευτες ταχύτητες εώς και των 100Mbs. WIFI(IEEE 802.11b/g/n)2.4GHz. Η κάμερα μπορεί να ελέγχετε πλήρως από 5 κινητά ταυτόχρονα της επιλογής σας και δεν χρειάζεται καθόλου καταγραφικό και εγκατάσταση.

H Camera PTZ-Robot Full hd έχει απεριόριστες δυνατότητες αφού δίνει την δυνατότητα να δεχθεί sd card μέχρι και 128GB που σημαίνει ότι μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 4 μήνες έξυπνης καταγραφής ή 15 με 20 μέρες συνεχόμενης καταγραφής. Έχει δυνατότητα να σβήνει τις παλαιότερες καταγραφές και να κάνει ανακύκλωση του χώρου Loop Recording. Επίσης έχει την δυνατότητα να κάνει καταγραφή τοπικά στο κινητό σας ή από την συσκευή που παρακολουθείτε εκείνη την ώρα live την εικόνα ή για τους ακόμα πιο απαιτητικούς σε χώρο cloud ώστε να μη χάνετε ποτέ τίποτα.

Φυσικά μία υπερκάμερα όπως η Camera PTZ-Robot Full hd δεν θα μπορούσε να μην έχει ηχητική κάλυψη του χώρου ακόμα και σε αποστάσεις 20 μέτρων από τον αισθητήρα. Μάλιστα ο υπερσύγχρονος αισθητήρα της μπορεί να καταγράψει ήχους μέχρι και 48dB που ισοδύναμή με έναν ψίθυρο. Καταγράφει τον ήχο σε υψηλή ανάλυση G.726/G.711. Επίσης διαθέτει και μικρόφωνο αλλά και ηχείο ώστε να μπορείτε να έχετε αμφίδρομη επικοινωνία με πρόσωπα που είναι στον χώρο μέσω της ίδιας της κάμερας χωρίς καμία χρέωση.

Η Camera PTZ-Robot Full hd έχει την δυνατότητα να συνδεθεί και σε Androit και σε Iphone συσκευές με απόλυτη ευκολία.  Επίσης δίνει την δυνατότητα μέσω της εφαρμογής της να συνδέσετε μέχρι και 5 συσκευές διαχείρισης είτε είναι κινητά τηλέφωνα, είτε είναι tamplet ή υπολογιστές.

Η Camera PTZ-Robot Full hd μπορεί να λειτουργήσει σε όλα τα λειτουργικά συστήματα με απόλυτη αρμονία και με όλες της δυνατότητές της. Διαθέτει ειδική εφαρμογή για λειτουργικά συστήματα Android, Ios και Windows και μάλιστα μπορεί να λειτουργήσει μέχρι και σε 5 συσκευές ταυτόχρονα.

Η Camera PTZ-Robot Full hd δεν απαιτεί εγκατάσταση από τεχνικό αρκεί μόνο να ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσεις της και τα τρία απλά βήματα για να έχετε όλες τις λειτουργίες της στην οθόνη του κινητού σας ή του υπολογιστή σας. Βάζετε την κάμερα απλά στην πρίζα. Κάνετε εγκατάσταση της εφαρμογή η οποία βρίσκετε εντός της συσκευασίας στις οδηγίες χρήσεις, στη συνέχεια βάζετε τους κωδικούς σας και το email σας για να έχετε την μέγιστη ασφάλεια στην συνέχεια η εφαρμογή σας στέλνει επιπλέον έναν μυστικό κωδικό επιβεβαίωσης τον οποίο και το τοποθετείτε στην εφαρμογή. Στην συνέχεια αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της κάμερας και την ρυθμίζετε εσείς σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Διαθέτει τεχνολογία CMOS με 1/2.7 CMOS αισθητήρα, ο οποίος της δίνει την δυνατότητα να μπορεί να κάνει υψηλής καταγραφή βίντεο ακόμα και με τον ελάχιστο φωτισμό των 0.4 LUX που είναι σχεδόν το απόλυτο σκοτάδι. Η γωνία καταγραφής του φακού είναι 100 μοίρες. Ενώ η γωνία καταγραφής της κάμερας είναι 360 μοίρες σε περιστροφή και  110 μοίρες σε καθετή κίνηση. Επίσης έχει την νέα τεχνολογία “wide night color” με έγχρωμη νυχτερινή λήψη.

Διαθέτει πιστοποιημένη στεγανότητα IP65 γεγονός που την καθιστά ικανή για εξωτερική χρήση. Επίσης έχει ειδικές φλάντζες στεγανότητας ακόμα σε σημεία που έχουν οπές. Επίσης είναι αρκετά σκληροτράχηλη διότι μπορεί να λειτουργήσει από -40c μέχρι και +70c χωρίς κανένα προβληματισμό.

Παραγγελία με αντικαταβολή