Η πρωτοποριακή αυτόματη και πολυχρηστική συσκευή gps, που σώζει ζωές και ασφαλίζει περιουσίες.

Η οικονομικότερη συσκεύη ασφαλείας στην αγορά που στέλνει τους επιτήδειους στην φυλακή, προστατεύοντας εσάς, τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την περιουσία σας!

Φόρμα παραγγελίας

Η πληρωμή του προϊόντος γίνεται όταν ο κούριερ σας το φέρει στην πόρτα σας.

  Ένα τεμάχιο 35€ (+5€ μεταφορικά)Δύο τεμάχια 70€ (Δώρο μεταφορικά)

  Το Gps-Alarm φτιάχτηκε για να σώσει ζωές!

  Σε μία εποχή που κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη η επίβλεψη και η προστασία των παιδιών μας γίνεται επιτακτική ανάγκη. Το gps-alarm είναι ιδανικό για παιδιά  και αγαπημένα μας πρόσωπα κάθε ηλικίας

  Κουμπί SOS για έκτακτες καταστάσεις

  Διαθέτει ειδικό κουμπί SOS που με ένα απλό πάτημα πραγματοποιεί αυτόματη κλήση στο κινητό σας τηλέφωνο και καταγράφει τον ήχο αλλά και το γεωγραφικό στίγμα σε ζωντανό χρόνο.

  Κρύβεται παντού χωρίς να γίνει αντιληπτό

  Ειδικός σχεδιασμός ώστε να μπαίνει στην ζώνη ή μέσα σε μία τσέπη ή ακόμα και στα κλειδιά ή και να μπει εσωτερικά των ρούχων.

  Ελαφρύ και διακριτικό μοιάζει ασήμαντο

  Μικροσκοπικός σχεδιασμός, είναι λίγο μεγαλύτερο από ένα κέρμα του ενός ευρώ. Μπαίνει παντού και είναι διακριτικό με σχεδιάκια που κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί την χρήση του.

  Μην αφήνεις την ασφάλεια και την προστασία των αγαπημένων σου ανθρώπων και της περιουσίας σου για αύριο. Αποκτήστε την πολυχρηστική συσκευή ασφάλειας σήμερα στην πιο προνομιακή τιμή της αγοράς

  Η πληρωμή του προϊόντος γίνεται όταν ο κούριερ σας το φέρει στην πόρτα σας.