Ειδική προστασία ανατροπής και ατυχήματος!

Διαθέτει ειδικό αυτόματο αισθητήρα ανατροπής και ατυχημάτων. Ιδανικό για χώρους με μικρά παιδιά και κατοικίδια ζώα. Όταν σηκωθούν οι ρόδες από το έδαφος η σόμπα τίθεται αυτόματα εκτός λειτουργίας για αποφυγή εγκαυμάτων και πυρκαγιάς. Ακόμα και αν φύγετε από το σπίτι και την ξεχάσετε σε λειτουργία μπορείτε να είστε ήσυχοι διότι διαθέτει ειδικό αισθητήρα υπερθέρμανσης που είτε πιάσει την θερμοκρασία θερμοστάτη είτε δουλεύει πολλές ώρες και κλείνει αυτόματα.

Κομπιουτεράκι απομακρυσμένων εντολών! 

Η ηλεκτρική σόμπα της Fifthelementland διαθέτει κομπιουτεράκι απομακρυσμένων εντολών δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να την διαχειρίζονται από απόσταση ανά πάσα ώρα και στιγμή το επιθυμούν.

Παραγγελία

Σπίτι με ζέστη χωρίς υγρασία!

Η σόμπα χαλαζία της Fifthelementland εκτός από την μεγάλη της ισχύ που έχει διαθέτει ακόμα ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό. Δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα και διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας χαμηλά ώστε να δημιουργεί τον κατάλληλο και ιδανικό κλίμα για τον άνθρωπο.

Οδηγίες χρήσεις και συχνές ερωτήσεις!

Πως την χρησιμοποιώ;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε την σόμπα στην πρίζα και να ρυθμίσετε την ένταση που θέλετε να λειτουργεί. Είτε από το κοντρόλ της σόμπας είτε από τα κουμπιά της ίδιας της σόμπας

Πώς πληρώνω;

H πληρωμή γίνετε στον ίδιο τον κούριερ που σας φέρνει την σόμπα χέρι με χέρι. Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής όποιου θέλει μέσω κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού!

Μέχρι πόσα τετραγωνικά μέτρα μπορώ να ζεστάνω

Ή σόμπα είναι πολύ ισχυρή και μπορεί να ζεστάνει μέχρι και 120 τετραγωνικά μέτρα ενιαίου χώρου.

Πόσο ρεύμα θα καίω;

Είναι ίσως η οικονομικότερη σόμπα που υπάρχει στο είδος της βάση της θερμικής της ισχύς. Σε πλήρη λειτουργία καταναλώνει 2900 Watt αν όλες οι λάμπες και όλες οι λειτουργίες της είναι σε λειτουργία.

Φόρμα Παραγγελίας!

Δεν υπάρχουν έξτρα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής! Είναι δώρο!

Μόνο 89€